Сторінки

середу, 11 листопада 2015 р.

Книги для зимового настрою

Не лише календар та температура повітря повідомляє нам про наближення зими. Бібліотекарі можуть спрогнозувати будь-яку пору року за вподобаннями читачів. Як? А ось наприклад, про наближення зими нам підказує популярність книг про мистецтво, вишивання, в’язання і таке інше. І правильно читачі мислять! Навіщо марнувати час сидячи перед телевізором або комп’ютером?! Адже, будь-яке хобі приносить не тільки масу задоволення, а ще й користь для оточуючих. Хто ж не зрадіє тепленьким в’язаним рукавичкам або подарунку власними руками? Тому не гайте часу і приєднуйтесь до читацького кола корисної літератури. 

Найбільшої популярності за останній місяць набрала книга Кара-Васильєва Т., Чегусова З. «Декоративне мистецтво України ХХ століття. У пошуках "великого стилю"». У виданні розкривається складна й розмаїта панорама художнього життя в Україні: зміни напрямів і стилів, взаємовпливи народного та професійного мистецтва, творення нових ідей - від авангарду на початку століття до пошуків стилю сучасних митців.


Не меншої зацікавленості зазнало видання Харді Е. «Шиємо за один день. 50 затишних проектів з покроковими інструкціями». Корисна книга, яка доказує, що не обов'язково купувати готові диванні подушки, серветки, фіранки та інші вироби з декоративних тканин. Зовсім нескладно зшити все це своїми руками, маючи лише базові навички шиття. 


Що до хобі, то модним став скрапбукінг. Книга Міхєєва А.В. «Скрапбукінг вишукані подарунки своїми руками» сама тому доказ. Цікаві і незвичайні техніки, популярні саме в цьому виді творчості, описані в книзі з теоретичної точки зору і представлені у вигляді десяти різні майстер-класів. У них в простій і доступній формі розповідається, як своїми рука створити подарунки для друзів і близьких на різні випадки життя.

Не перестає цікавити і плетіння бісером. У книзі Ткаченко Т. «Плетемо об'ємні іграшки з бісеру» дані найпростіші поради для виготовлення іграшки з невеликої кількості бісеру та намистин. 
Але, поверхово розглянувши декілька цікавих книг не можливо зорієнтуватись у виборі хобі. Для цього варто завітати до бібліотеки і переглянути цілий каталог літератури різноманітних майстер-класів, що допоможе Вам зробити вдалий вибір. Не гайте часу! Читайте! Самовдосконалюйтесь! Творіть!



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар