Сторінки

вівторок, 21 листопада 2017 р.

Світ знань нових видань

Андрухович, Софія. Фелікс Австрія  [Шрифт Брайля] : роман. В 5–ти.   ч. Ч.1 /  С. Андрухович. – К., 2017. – 288 с. 

Вони поруч з нами  - люди з обмеженими можливостями, і саме від нашої уваги залежить комфорт їхнього життя та адаптація в ньому. Літературно художнє видання шрифтом Брайля   -  роман авторства Софії Андрухович «Фелікс Австрія»,  нещодавно поповнив фонди ДОУНБ.
Епоха, в якій відбуваються події, зображується авторкою у форматі щоденника головної героїні, де кожний розділ відповідає якомусь дню або присвячений спогадам і не позначений датою. Звісно донька письменника Юрія Андруховича володіє літературним стилем і суміщає декілька жанрів, читається і наслідування образів Володимира Винниченка. Адже дії роману трапляються саме на початку XIX століття. 
Книгу видано за сприяння Фонду родини Нечитайло,  в рамках проекту «Книга Брайлем». Одним з напрямків діяльності  фонду є саме допомога людям зі складними захворюваннями та  впровадження актуальних, інноваційних проектів для вирішення соціальних проблем. 
До  фонду ДОУНБ видання потрапили у дарунок від Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів –УСІ». За два роки до відділу абонементу ДОУНБ надійшло 20 примірників брайлевських видань. 




 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
 Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар