Сторінки

четвер, 2 листопада 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Маринина, Александра. Последний рассвет [Текст] / А. Маринина. − К.: КМ Publishing, 2013. − 480 с. – (А. Маринина. Больше чем детектив).
    Детектив Олександри Марініної «Останній світанок» захоплює відразу, читати його легко та цікаво. Книга тримає в напрузі до останньої сторінки. 
Нове розслідування героїв-оперативників крутиться навколо ювелірного бізнесу, а саме навколо дорогого кольє, зниклого з тіла убитої жінки.
   Олександра Марініна, безперечний майстер інтелектуального детектива, як завжди, повністю занурилася в сферу, якої торкнулася дія, в даному випадку це ювелірне виробництво. Маса цікавих нюансів про секрети роботи ювелірів, про значення символічних послань, які можуть бути зашифровані в різних ювелірних прикрасах, про систему захисту достовірності прикрас. Ювелірна тема органічно вписується в детективний сюжет, і особисто для мене ця інформація була новою і дуже пізнавальною. В книзі багато роздумів про різні життєві ситуації, автор розповідає секрети популярних онлайн-ігор, показує життя геймерів. Із задоволенням прочитала і вам рекомендую. 

Любов Колесникова завідуюча відділом читальних залів  



 Більше про бібліотеку тут
 Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар