Сторінки

четвер, 28 липня 2016 р.

Що читають бібліотекарі

Шкляр В. Тінь сови [Текст] : роман / В. Шкляр. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2014.-304 с.

Мені здається, що немає в світі більших почуттів ніж кохання. Бажаєте зануритись у світ кохання - тоді ця книжка для вас.
Це історія кохання двох людей, Катерини та Степана. Кохання, яке бореться, долає труднощі, допомагає вистояти і врешті-решт перетворюється на легенду, що дає надію тим, до кого воно ще не прийшло. Любов та смуток часто ходять поруч… Коли приходить біда, Степан заради коханої жінки жертвує найдорожчим. Смерть сильніша за кохання? Чи навпаки?... Це непідвладна часова «історія двох» надихає і дарує надію. Бо їх кохання перетворюється на легенду…
Цей роман, я вважаю, найгуманніший з усіх написаних Василем Шклярем. Він читається як класика, і легко роздає «мудрі цитати» десятки речень. Він і навчає, і підказує, і втішає. Адже там, де є кохання і де є смерть, завжди з`являється Втішання. Втішання - це вияв мудрості.
Справжнє кохання – це завжди трішки казка! Тут казка присутня поруч із двома історіями кохання і дружби, й ім`я цій казці – Щедрик. Це маленький гномик, містичний мешканець пралісу, вигаданий іще в дитинстві Степаном, слідкує за тим, щоб зло було покаране, а доброта і душевна щедрість дістала винагороду. Щедрик - Степанове друге «я». Читаючи цей роман, віриш, що добро завжди перемагає.
Я вважаю, що це чтиво для мудрих, вдумливих людей. Ця книга-порада, це путівник для молодих людей, які починають будувати свою сім`ю.
Бажаю вам казкового кохання і приємного читання.

Завідуюча патентно-технічного відділу Мищенко Тетяна Миколаївна



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар