Сторінки

четвер, 14 квітня 2016 р.

Що читають бібліотекарі

Роздобудько, Ірен. Ґудзик [Текст]: психологічна драма / І. Роздобудько. - Харків: Фоліо, 2006. - 222 с. - (Колібрі). 

Зацікавившись сучасною українською літературою, натрапила на книги Ірен Роздобудько. Її творчість різноманітна – психологічні трилери, авантюрні детективи та казки і оповідання для дітей.
Роман «Ґудзик» у 2005 році отримав першу премію Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова». Події в романі відбуваються в період з середини 70-х років минулого століття і до сьогодення. Це історія нерозділеного кохання. «Кохання – це боляче. Коли воно минає – залишається пам'ять тіла й вона унеможливлює інші, нові стосунки…»
Головний герой – Денис, студент першого курсу кінофакультету, після іспитів вирушає до Карпат. Там він закохується в загадкову жінку Єлизавету Тенецьку. Між ними спалахує пристрасть, яка для неї просто пригода, а для Дениса перше кохання. Щоб якось позбутись всього цього, йде служити в армію, потрапляє на війну в Афганістан. Повертається, поновлює навчання, закінчує інститут. Їде працювати в провінцію, робить вдалу кар'єру, повертається до столиці. Минає майже двадцять років та він все ще думає про ту незвичайну жінку. Несподівано для себе Денис зустрічає Ліку – юну дівчину, яка закохується в нього. Пара вирішує одружитись. І тут виявляється, що Ліка донька Єлизавети Тенецької…
Яку роль тут зіграв ґудзик? Як склалися подальші долі головних героїв? Прочитайте самі! Роман можна знайти в центрі художньої літератури. Книжка малого формату, зручна для читання в транспорті.

Головний бібліотекар відділу читальних залів Сподинець Тетяна Анатоліївна



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар