Сторінки

понеділок, 11 квітня 2016 р.

Читаємо українське!

Звичайно, як працівник бібліотеки, я маю популяризувати фонди нашої бібліотеки, та залучати до читання книжок. Але сьогодні хочеться подбати про тих читачів, які надають перевагу електронним книжкам. Часто буває таке, що у книжковому купляти задорого, чи твір навіть ще не надрукований. Тоді ми звертаємось до електронних бібліотек. Дитяча література, проза чи фентезі - книги українською мовою доступні на будь-який смак в електронному форматі.
Українська література зараз активно розвивається, що можна побачити за кількістю нових імен і поповненні асортименту вітчизняною літературою.


Для вашої зручності складений ТОП-5 онлайн-бібліотек від WoMo.com.ua.
Libruk
Література розбита тут за жанрами і періодам від українських письменників-класиків до сучасників.
Крім того, на сайті також доступна і коротка інформація про кожного з авторів.
Читанка
Ця бібліотека підійде для дітей. Тут зібрані книги українською мовою, які сьогодні вже не перевидаються і, які важко знайти в магазинах.
Info-Library

Школярам і студентам ця бібліотека стане найбільш корисними.
УкрЛіб
Ця бібліотека функціонує вже з 2000 році і за цей час тут накопичилося багато літератури: українські твори, літературну енциклопедію, біографії, шкільні твори, реферати та короткі перекази.
E-book.ua
Тут ви знайдете книги українською мовою на найрізноманітнішу тематику: детективи, фентезі, історичні романи, сучасну прозу, біографії та дитячу літературу.
Приємним бонусом для тих, хто книги вважає за краще слухати стане розділ "Аудіокниги".
Ці сайти перевірені на власному досвіді, як любителькою електронних читанок. Читайте, тренуйте свій розум, збагачуйте словниковий запас, а формат, як завжди, не має значення!

Немає коментарів:

Дописати коментар