Сторінки

вівторок, 23 червня 2015 р.

7 кроків до нового життя

У четвер, 18 червня, у приміщенні патентно-технічного відділу Дніпропетровської ОУНБ, який розташований за адресою пр. К.Маркса, 18, пройшла презентація проекту розвитку особистості «7 сфер». Презентував його бізнес-тренер, керівник тренінгового центру «Розвиток» Олег Ішин.
«7 сфер» - це унікальна програма, яка торкається майже усіх сфер особистості людини. Бо для того, щоб бути успішним, треба встигати усюди! Це яскрава, як сонце програма, яка підкована результатами роботи провідного навчального центру Дніпропетровська – Тренінгового центру «Розвиток» Олега Ішина. 
Пропонується 35-денна програма, що складається з 7 групових занять, 5 тижнів щоденного супроводу та можливості особистих консультацій з напрацювання нового антикризового цілісного типу мислення, навичок створення проектів на основі свого призначення і своїх ідей, а не соціально прийнятих, і найголовніше, це практичні поради. Завдання  програми – допомогти кожному навчитися втілювати будь-які соціально-корисні проекти в життя, вирішувати локальні завдання і замислитися про глобальне – відкрити унікальний Проект Своє Життя.Кожне заняття – це новий модуль, новий заклик, новий крок до вашого нового життя, і вашого нового Я!
Дій! Навчайся! Впливай! Живи! Багатій! Відпочивай! Люби!














Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Vkontakte Facebook Twitter


Немає коментарів:

Дописати коментар