Сторінки

середу, 27 травня 2015 р.

bOtaN – для тих, хто вклоняється тиші


Вчора в Києві відкрилася бібліотека нового формату bOtaN. Тут, лежачи прямо в гамаку, можна почитати книги про підприємництво, саморозвиток, стилі життя, а також художню літературу. Бібліотека нового формату може працювати і як місце для роботи – тут є розетки і Wi-Fi. Правда, повноцінним коворкінгом її назвати не можна – тут не вийде проводити зустрічі або обговорення, адже ідея закладу – у тому, щоб читати і працювати в тиші.

Проект запускали однодумці, які вірять в те, що вчитися і розвиватися можна і потрібно постійно. Усі книги в бібліотеці поділені на підрозділи «Діло», «Досвід», «Особистість», «Наука» та «Художня». У пріоритеті – книги про бізнес, біографії компаній і людей, книги про реальні події, науково-популярні праці і т.ін. Бізнес-література – лише актуальна (не старше ніж 5 років) і маст-Ріди. В бібліотеці є робочі місця – крісла і навіть гамаки, торшери, буфет з напоями та десертами, Інтернет. «Ми поклоняємося тиші і провести переговори по скайпу комфортніше буде в спеціальних місцях, яких, на щастя, в Києві немало», - говорить Альона співзасновниця проекту. Коштує це задоволення 30 грн. на годину, або ж 1400 грн. в місяць (абонемент на скільки завгодно часу ). Проект – соціально-орієнтований, але команда розглядає його як комерційний і сподівається, що він окупиться. 

Тож вирішуйте самі – до якої культури спілкування з книгою Ви схильні!











Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

1 коментар:


  1. "I didn't think there were any real Marriage Spells that work but this one must be real because we got married!"Get in touch with Dr. Obodo via

    Whatsapp : +2348155425481

    E-mail : templeofanswer@hotmail.co.uk

    Glenda

    ВідповістиВидалити