Сторінки

четвер, 12 липня 2018 р.

Що читають бібліотекарі

Загребельний, Павло. Ангельська плоть / П. Загребельний. – К.: Український письменник, 1993. – 125 с.

Бажання прочитати книгу видатного українського письменника спонукала мене інформація про Регіональний проект бібліотек Дніпропетровщини «Читаємо разом» «Загребельний Павло. Письменник, якого читають». Але вибір був не на користь відомих історичних романів. Зацікавила детективна повість «Ангельська плоть».
Це захоплююча оповідь про те, як київські археологи знайшли цінні речі: хозарське золото й срібло. Раптом несподівано гине археолог Метельський, ще не стара за віком людина, «…помер за тридцять дві секунди по тому, як дав автограф». Скарби зухвало пограбовано. Справу доручили молодому слідчому, інтелігентній дівчині Оксані Винокур. Цікаво було спостерігати, як, долаючи труднощі, дівчина розслідує цю заплутану справу.
Пошуки злочинців виявилися і нелегкими, і небезпечними.
Читач слідкує не тільки за розвитком подій, де буде ще багато насильницьких смертей, але й за поступовою деградацією людини, якій Бог дарував ангельську плоть. Безмежна любов батька, прекрасна освіта, висока посада і багато інших дарунків долі – ніщо не втримало Ангеліну Богораз від падіння у безодню…

Олена Вауліна, головний бібліотекар відділу наукового опрацювання документів та організації каталогів.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах:  Facebook  Twitter
Замовити книги можна  тут

Немає коментарів:

Дописати коментар