Сторінки

середу, 21 вересня 2016 р.

Телефонне опитування

Американська дослідницька організація - Pew Research Center провела навесні цього року телефонне опитування, в якому брали участь 1601 жителів країни, віком від 16 років і старше.
Респонденти висловлювалися про своє ставлення до сучасних публічних бібліотек. 77% учасників опитування заявили, що публічні бібліотеки забезпечують їх всіма необхідними ресурсами. 66% респондентів сказали, що закриття місцевих бібліотек надасть негативний вплив на жителів мікрорайонів, а 33% учасників опитування впевнені в тому, що ліквідація бібліотек негативно позначиться на них самих та їхні сім'ї.
У порівнянні з дослідженням попереднього року, в 2016 році число респондентів повністю довіряють інформації, що надається бібліотеками, збільшилося на 13% (37% і 24% відповідно). Більшість опитаних людей (69%) вважають, що публічні бібліотеки є цілком безпечними місцями для тих користувачів, які хочуть провести в них свій вільний час або поспілкуватися з друзями. Для 58% респондентів різного віку публічні бібліотеки є безкоштовними освітніми центрами. 49% учасників опитування заявили, що бібліотеки допомагають молодим людям розвивати творчі здібності, а 47% респондентів відзначили важливість вивчення в бібліотеках нових технологій.



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар