Сторінки

вівторок, 15 вересня 2015 р.

День співпадіння снів

Інші паралелі. Хтось у них не вірить, хтось вірить. Хтось вірить, але не знає що це таке, інші намагаються їх досліджувати. Досить закрити очі, заснути, і... надобраніч! Ці слова пахнуть мріями і ще теплим простирадлом. Пахнуть надіями і щирими посмішками і ранковими поцілунками. Ще трохи, і ті хто не поряд зустрінуться. Обов'язково зустрінуться. І навіть, якщо не в цій, так в  іншій паралелі, всупереч навіть тому, що паралельні не перетинаються. Це Світ інших мрій, в якому все переживається по-іншому, тому що не змогли, тому що не вистачило сил, часу, бажання. Це такий собі другий шанс, відчути те, що втрачено, надолужити те, що не встигнуто.
 Сни іноді порівнюють з фільмами, але це не так. Фільм ми можемо подивитися мільйон разів, і кожного разу виносячи з нього нові відчуття, нове розуміння ми будемо бачити одну й ту саму картинку. Але сни - це інше. Вони порівнянні тільки з театром. Ми можемо сотні разів дивитися одну п'єсу, у виконанні одних і тих самих акторів - але вона щоразу буде виглядати по-іншому, з іншими емоціями, інтонаціями, запахами. Вона щоразу унікальна, як і наші сни, які теж повторюючись ніколи не повторюються. Я впевнена, і знаю, що є такі люди, з якими ми бачимо однакові сни. Цікаво було б зустрітися з такою людиною. Подивитись  в очі, і намагатися зрозуміти, що ж там у неї в голові коїться.
 А чи були у вас такі ситуації? Коли ви бачили спільні сні? Поділіться з нами!




Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte  Facebook Twitter

2 коментарі:

  1. Привіт!Хочу поділитись тим, що колись зі мною саме так і сталося. Одого осінього дня я прийшла на роботу та розповіла своїй подрузі сон.Я була здивована коли почула продовження цього сну.Це ніби ми були у тому сні разом, але кожній з нас приснилась одна його частина.

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт! Це дивовижно і неймовірно! Супер! Впевнена, що цей сон був позитивний!

    ВідповістиВидалити