Сторінки

пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

Starbucks у бібліотеці

Центральна бібліотека міста Талса (Оклахома, США) стане першою публічною бібліотекою у світі, в якій працюватиме кав'ярня популярної мережі Starbucks. Для тих хто не знає, Starbucks – це найбільша міжнародна мережа кафе швидкого обслуговування американської фірми Starbucks Corporation зі штаб-квартирою у Сіетлі у штаті Вашингтон. Кав'ярні цієї марки розташовані у 55 країнах світу, а їх загальна кількість станом на листопад 2011 року становить 17 009 закладів. З них 11 000 закладів розташовані у США, більше 1 000 у Канаді, 700 у Великобританії та 150 у Туреччині.
У ресторанній мережі «Старбакс» продаються передусім свіжозварена кава, гарячі кавові напої на основі еспресо, холодні й гарячі безалкогольні напої, кавові боби, салати, канапки та паніні, печиво. У кафе «Старбакс» можна також придбати чашки і склянки, сувенірні, подарункові книжки, звукозаписи та фільми, а в продуктових магазинах — фірмове морозиво та каву.
Як же виникла така ідея? – запитаєте ви. А це рішення було ухвалене членами міської наглядової комісії, які брали участь у розробці проекту реконструкції публічної бібліотеки. Реконструкцію публічної бібліотеки, за проектом, буде завершено навесні наступного року, а відкриття кав'ярні планується на літо 2016 року.
Ох і пощастило користувачам центральної бібліотеки міста Талса. Тепер вони зможуть цілими днями перебувати у бібліотеці. Адже, їм буде пропонуватись і інформація і смачна кава. Що може бути краще?!



Більше про бібіотеку тут
Ми в соціальних мережах: Vkontakte Facebook Twitter

Немає коментарів:

Дописати коментар