Сторінки

вівторок, 17 березня 2015 р.

Англійська з пелюшок

Чи знаєте Ви, що нещодавно в Україні з’явилась перша англійська бібліотека для дітей, де представлено великий вибір літератури? Це дуже зручно для тих, хто вивчає англійську мову з раннього віку. Усі книги привезені з Англії та США. Вибрати і замовити книгу дуже зручно, адже бібліотека працює он-лайн. Варто лише завітати на сайт englishbooks.club та скористатись каталогом.
Пройшли ті часи, коли вивчення англійської обмежувалось суто шкільною програмою. Зараз  гарне знання іноземної мови свідчить про обізнаність, і є запорукою успішності людини. Сучасні батьки намагаються як найшвидше долучити свою дитину до навчання англійською, бо таким чином будується міцний стартовий майданчик для  майбутнього дитини.
Нажаль, зараз купувати книги може не кожен, бо це доволі не дешеве задоволення. Тому альтернативою стане бібліотека. Адже це неймовірно зручно, і не б’є по кишені, бо доставка по Україні абсолютно безкоштовна. Замовив, прочитав, відправив! До того ж, бібліотека постійно оновлюється новими надходженнями. А інтерактивні книжки будуть цікаві наймолодшим читачам. Це – колекція книг Disney, книги про Дашу-мандрівницю та інші. З улюбленими героями мультфільмів таке  навчання буде ще цікавішим.
Щоб бути в курсі останніх новинок долучайтесь до груп в соціальних мережах               https://vk.com/club83520692, https://www.facebook.com/groups/367022940144670/


Немає коментарів:

Дописати коментар