Сторінки

четвер, 2 травня 2024 р.

Що читають бібліотекарі

 

Маддимен, Ребекка. Похищение Бет / Р. Маддимен; пер. с англ. И. Толок. – Харьков: Клуб семейного досуга, 2015. – 352 с.

                                                     

Що може бути страшнішим для матері, коли вона втрачає дитину? Головна героїня Еббі, щаслива дружина і мати обожнюваної восьмимісячної доньки, в одну мить потрапляє в жахливу історію, що зруйнувала її життя.
Дорогою до подруги Еббі зазнає  нападу злочинців, її гвалтують і викидають на узбіччя. Прийшовши до тями, вона згадує про дочку, яка залишилася в авто. Але машина порожня, дитина зникла.
Роман важко назвати детективом, хоча сюжет розвивається довкола розслідування. Скоріше, це – психологічна драма, що показує важкі переживання матері, її постійні пошуки своєї дитини з упевненістю, що вона жива. Цілих п'ять років вона не втрачає надії.
Книга цікава своїм психологізмом, напруженістю сюжету і тим, що змушує задуматися, якщо в тебе горе, то чи маєш ти право псувати життя іншій людині, яка не винна у твоєму горі. Автор доводить, що зрада і брехня колись дають свої плоди і спричиняють тяжку розплату. Крім фактів, роботи слідчого, у книзі багато почуттів і переживань. Книга читається легко, а сюжет хоч і трохи сухуватий, захоплює, не лишає байдужим, тому хочеться швидше дізнатися про фінал.

 

Світлана Петросян, провідна бібліотекарка ВЗОФ 



Більше про бібліотеку тут

            Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter

            Замовити книги можна тут

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар