Сторінки

вівторок, 21 жовтня 2014 р.

Бібліотеки і виборчий процес

Актуальна тема на сьогодні - це вибори до Верховної Ради України. Навколо українців агітація та реклама кандитатів, яких так багато, що і не всі прізвища пам'ятаєш. А що насправді необхідно зараз виборцям? Відповідь - володіти інформацією. Чим керуватись українським виборцям? Як зрозуміти систему виборів? Вихід є! Зверніться за інформацією до обласної бібліотеки!

Українська бібліотечна асоціація допомогла бібліотекарям запровадити нову послугу: інформування та просвіта виборця-громадянина. Таким чином, тренери регіональних тренінгових центрів, з усіх обласних міст України, отримали знання та навчально-методичні матеріали щодо змісту та методики проведення циклу вебінарів «Виборчий процес як реалізація конституційних прав громадян». Завдяки проекту від УБА, виборці-користувачі бібліотек з усіх областей України, у віковому діапазоні від 18 до 75 років, долучаються до просвітницької кампанії та отримують знання про механізм реалізації своїх конституційних прав під час виборів. 
Обласна наукова бібліотека залучила експерта для проведення вебінарів - кандидата історичних наук, доцента кафедри права і євроінтеграції ДРІДУ НАДУ при Президентові України Лимара А.П., який може Вас проінформувати та відповісти на запитання щодо виборчого процесу в Україні. 
Якщо Ви бажаєте приєднатися до вебінару, переходьте за посиланням: http://www.libr.dp.ua/vebinar.htm , де можна знайти додаткову інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар