Сторінки

четвер, 7 вересня 2017 р.

Що читають бібліотекарі

Кови, Стивен Р. Семь навыков высокоэффективных людей [Текст] : мощные инструменты развития личности / С. Р. Кови. - 3-е изд. - М. : Альпина Бизнес Букс, 2008. - 374 с. - Пер. с англ.

 «Один из самых важных уроков, которые я получил в своей жизни, звучит так: если вы хотите достичь высочайших целей и добиться выполнения самых сложных задач, сформулируйте принцип, или естественный закон, определяющий результаты, к которым вы стремитесь, и следуйте ему». 
Стивен Кови 


У житті кожної людини настає час, коли вона починає оцінювати свій пройдений життєвий шлях та задумується над майбутнім, над своїми силами та можливостями, які можна використати, щоб отримати бажаний результат. Хтось говорить, що зарано, а дехто, що запізно, та цей час настав в моєму житті. І як людина з вищою освітою, бібліотекар, відповідь на свої питання я почала шукати в книгах. 
Багато гарних відгуків я чула від впливових людей, стосовно книг  Стівена Річардза Кові — американського освітянина, письменника, підприємця та мотиваційного спікера. Найвідомішою його книгою є «7 звичок надзвичайно ефективних людей». Саме про неї йтиме мова.
По-перше, ця книга універсальна. Вона викладає системний підхід до визначення життєвої мети. При чому, у різних варіантах і по відношенню до певних людей. По-друге, з’являються ідеї, як досягти певного результату. По-третє, і найголовніше, ти починаєш відчувати, що змінюєшся. Ці зміни стосуються не іміджу, а внутрішніх упереджень, пріоритетів та ставлення до свого життя.
Та читач повинен розуміти, що книга «7 звичок надзвичайно ефективних людей» Стівена Кові не чарівна паличка, вона не дає негайного результату. Це лише старт, перший і вірний крок до самоутвердження. Саме з цієї книги треба починати. Але, я б радила її прочитати кожному та не один раз. Вона як дорожня карта. Коли ви плануєте вирушати у подорож, зазирніть в неї, щоб не зійти з вірного шляху.     

Катерина Сохромова, завідуюча сектором соціокультурних проектів і зовнішніх зв'язків



Більше про бібліотеку тут
Ми в соціальних мережах: Facebook Twitter
Замовити книги можна тут

Немає коментарів:

Дописати коментар